Köpt din första ATV – Fyrhjuling

Något som blivit väldigt populärt är så kallade ATV. Det är en fyrhjuling som både kan användas som arbetsredskap och exempelvis skotta snö med men också transportera saker med. Köper man till extra utrustningar som släp, snöblad och annat så kan man har en otrolig nytta av sin ATV.

Så klart så kan den även användas för nöjeskörning och det gäller som med alla andra motorfordon att man har den behörighet som gäller för att få köra en fyrhjuling. Kolla upp vilka lagar och regler som gäller hos Transportstyrelsen. Om fordonet ska köras på landsväg så ska den registreras för detta. Den kan också registreras som Traktor A eller B, läs vad som gäller hos myndigheterna för detta.

Om du köpt din första ATV och fyrhjuling så finns det en mängd med extra tillbehör som du kan skaffa för att utrusta din ATV på bästa sätt. Det kan även komma tid då du får behov av reservdelar till ditt fordon. Detta kan hittas på nätet och beställas hem så du får ordning på det som felar. Det gäller att hålla efter och serva sin ATV på bästa sätt. Så är det med alla fordon vi skaffar oss. Se till att regelbundet byta olja och se till så att den fungerar som den ska så kommer du länge att få glädje av din fyrhjuling.